Schrijf Artikelen, Verdien Met Je Kennis

Heb je bepaalde kennis, informatie of gewoon een uitgesproken mening over een bepaald onderwerp en wil je deze delen met  de rest van de wereld? Je kunt hier geld mee verdienen door er een artikel over  te schrijven en deze te plaatsen op een artikel site. Er zijn meerdere sites waar je je gratis kunt aanmelden voor het schrijven van artikelen. Op dit moment zijn de grootste/populairste Nederlandse artikel sites Infoyo.nl en Infonu.nl.

Hoe Verdien Je Geld Met Je Artikelen?

Op het moment dat je artikel geplaatst wordt, komen hier AdSense advertenties bij te staan. Je moet dus aangemeld zijn bij het Google AdSense programma om geld te kunnen verdienen met je artikelen. Als mensen die jouw artikel lezen op een van de advertenties klikken dan verdien je geld. Een gedeelte van de inkomsten gaat naar de artikel site maar over het algemeen is minimaal 50% van de AdSense opbrengsten voor jou.  Hoeveel je verdient met je artikelen is sterk afhankelijk van het aantal lezers. Hoe meer artikelen en hoe beter de informatie die je verschaft, hoe meer bezoekers je zult aantrekken.

Een Andere Goede Reden Om Artikelen Te Schrijven

Er is nog een goede reden om artikelen te schrijven. Dit heeft te maken met SEO (zoekmachine optimalisatie). Als je een eigen site of blog hebt dan is het plaatsen van artikelen op artikel sites een goede manier om backlinks te creëren. Je kunt namelijk een link naar jouw website plaatsen in je artikel. Het nut hiervan is tweeledig. Ten eerste houdt Google van backlinks. Hoe meer backlinks je site heeft hoe hoger deze over het algemeen in de zoekmachines komt te staan. Ten tweede is een goed geschreven en informatief artikel een goede manier om extra bezoekers naar je site te krijgen. Het onderwerp van je artikel moet dan natuurlijk wel aansluiten bij het onderwerp van je website.

Conclusie

Voor mensen die geen eigen website hebben en dit ook niet willen is het schrijven van artikelen een leuke en makkelijke manier om wat extra bij te verdienen. Voor webmasters is artikelen schrijven ook nog eens een goede manier om meer bezoekers aan te trekken en een betere ranking te krijgen in de zoekmachines.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *