Geld Verdienen Met Bloggen

Wil je graag geld verdienen op internet maar weet je niet waar je moet beginnen? Een van de makkelijkste en goedkoopste manieren om te beginnen een online inkomen op te bouwen is het starten van een blog. Je kunt gratis een blog aanmaken bij www.blogger.com.  Het is een heel makkelijk proces en zelf de grootste computer onbenul kan met een paar drukken op een knop een blog aanmaken met behulp van de duidelijke online aanwijzingen van  Blogger.

Als je eenmaal een blog hebt, dan kun je je aanmelden voor het Google Adsense programma. Dit is eveneens gratis en stelt je in staat om advertenties op je blog te zetten. Als bezoekers op deze advertenties klikken dan verdien je hier geld mee. Als je Blogger gebruikt dan is het heel makkelijk om Adsense advertenties te integreren in je blog.

Een blog is een goede (en gratis) manier om de basisprincipes te leren van SEO (Zoekmachine Optimalisatie) en het aantrekken van bezoekers naar je blog/website. Dit zijn belangrijke voorwaarden voor geld verdienen op internet. Je kunt nog zo’n mooie blog of website hebben maar als je niet te vinden bent in de zoekmachines en je krijgt geen bezoekers dan is alle moeite voor niets geweest.

Als je eenmaal een eindje op weg bent met je blog dan kun je extra inkomsten genereren met behulp van partnerprogramma’s. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden bij het programma van Bol.com. Je kunt dan via je blog boeken an andere producten van Bol.com promoten die aansluiten bij het onderwerp van je blog. Iedere keer als een bezoeker via de links op jouw blog iets koopt bij Bol.com dan ontvang jij hier een commissie voor.

Kortom, een blog is een goede manier om te beginnen met geld verdienen op het internet. Je kunt hiermee op een goedkope manier de basis van internet marketing en SEO leren. Als je het leuk vindt om te schrijven dan kun je geld verdienen met bloggen.