onmisbare wordpress plugins

In de afgelopen jaren heb ik aardig wat ervaring opgedaan met WordPress, omdat het verdomme zo goed werkt. Ik ben ongelofelijk lui, dus ben op zoek gegaan naar een CMS wat bij dat levert. WordPress heeft de mogelijkheid om eenvoudig plugins te installeren. Hoe je dat moet doen? Zoek maar op Youtube.com, daar zijn genoeg video’s te vinden. Ik ga het niet voorkouwen….

Een lijst van de beste WP plugins voor de internet marketing webmasters/liefhebbers/wannabe’s.

1. Thank me Later
Een plugin naar mijn hart. Relatief onbekende, maar zeer effectieve plugin voor de wannabe internet marketing webmasters onder ons. Hij verstuurt een bedank emailtje, als iemand op een bericht heeft gereageerd.Meer niet,maar erg effectief.

2. SEO Smart Links

Essentieel voor intern linken op een weblog. Deze plugin maakt het mogelijk om intern te linken met woorden die al reeds bestaan in een titel op je weblog. Essentieel voor SEO in 2013!

3. Digg Digg Social Sharing
Social media moet je hebben in 2013, dus dan zoek je het beste.

4. Tweet Old Post
Uit de oude doos zeg maar. Deze zorgt ervoor dat oudere berichten op een website ook hun aandacht terug krijgen.

5. OptInSkin
Aah, dit is misschien wel de beste uit deze lijst.  Onderaan elke bericht een super geoptimaliseerde plaats waar social media, email marketing en diverse andere zaken kunt toevoegen. Geniaal, en super effectief.

6. SEO Rank Reporter
Als je een website hebt die gericht is op bepaalde zoekwoorden, kun je met deze plugin prima in de gaten houden, hoe dat zich in de zoekresultaten verhoudt. Oh, gratis ook nog!

7. PopUp Domination 3.0
Eind november komt er een nieuwe versie uit van deze zeer bekende plugin, die je vast wel eens voorbij hebt zien komen.  De meest effectieve manier om bv. jouw email lijst een grote boost te geven door middel van deze plugin.

Genoeg om hier tijd aan te besteden.