Online geld verdienen met enquêtes

Wil jij ook graag wat bijverdienen, maar weet niet zo goed wat of waar? Online kan je op verschillende manieren bijverdienen. Een van de makkelijkste manieren is door online enquêtes in te vullen.

ListWise

Er zijn veel onbetrouwbare sites op het internet dus hoe kies je een goede? ListWise is een betrouwbare aanbieder waar je met het invullen van enquêtes geld kan verdienen. Het panel van ListWise bestaat uit duizenden leden die hun mening (willen) geven voor een bepaald bedrag. Bekijk hier de site voor meer informatie: http://www.listwise.nl/

Hoe werkt het?

Hoe werkt dat invullen van die betaalde enquêtes dan precies? Als eerste schrijf je je in voor een panel. Daarna krijg je al snel een mail om je account te bevestigen. Wanneer dat is gebeurd krijg je toegang tot het panel. Je kunt daar je accountgegevens aanpassen en/of gegevens toevoegen. Ook kun je het bedrag zien wat je hebt opgebouwd. Je kunt kiezen of je 1, 3 of 6 enquêtes per maand wilt ontvangen en als je dat hebt gedaan kun je elk moment een e-mail verwachten met een link naar de eerste vragenlijst die je kunt invullen. Aan het begin van de enquête wordt aangegeven hoeveel het invullen oplevert. Dit kan variëren van  0,40 tot en met  2,50. Deze bedragen spaar je op in je account. Als je  10,- hebt bereikt kun je ervoor kiezen om het uit te laten betalen of dat je nog doorspaart. Het uitbetalen kan op verschillende manieren: een tegoedbon van iTunes of Bol.com, via Paypal of een gewone bankoverschrijving.

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven kan via 3 simpele stappen:

  1. Schrijf je in bij ListWise
    Door je in te schrijven bij ListWise krijg je toegang tot het online invullen van vragenlijsten. Elke keer wanneer er een nieuw marktonderzoek beschikbaar is ontvang je per email een verzoek om mee te doen.
  2. Vul enquêtes in
    Door enquêtes in te vullen help je organisaties om hun producten te verbeteren. In ruil voor de informatie betalen deze organisaties een leuk extra zakcentje. Invullen kan gewoon vanuit je luie stoel op de computer of tablet.
  3. Word betaald
    Voor elke afgeronde enquête krijg je een bepaald bedrag betaald. Wanneer je de €10 bereikt kan je dit laten uitbetalen in geld of waardebonnen.

Ben je bereid het een kans te geven? Schrijf je dan in! http://www.listwise.nl/inschrijven/

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan nog even de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *