7 Redenen Waarom Jij Niet Succesvol Bent

Kijk, dat ik rijker ben dan jij, dat mag duidelijk zijn. Maar het heeft wel een reden dat ik dat ben, en dat ga ik je hier proberen uit te leggen.

De afgelopen 7 jaar heb ik niet stil gezeten, zoals jij de afgelopen tijd wel hebt gedaan kennelijk. Nieuwe internet marketing technieken getest en geperfectioneerd.

Je moet weten wat je doet, en dat gewoon 10 keer beter dan een ander.

Dus eigenlijk, wat doe jij fout en ik niet?


1. Jij bent LUI

Er is geen andere manier om het uit te leggen. Je bent gewoon LUI.
Elke miljonair doet toch iets goeds toch? Ze doen iets, waardoor ze meer geld verdienen dan een ander? Maar harder werken? Ik denk het niet. Lui zijn is niet erg, maar je moet er geen normale zaak van maken. ok?

2. Het recht…
Wat zeg je nu? Weet niet precies hoe ik me moet uitleggen,maar we hebben het RECHT om iets te gaan doen. Niet ‘s avonds naar de kroeg, maar op het internet geld verdienen. Stop denken dat er vanuit niets, iets komt. Komt van de bank en DOE wat..

3. Jij probeert het wiel opnieuw uit te vinden
Om geld te verdienen op het internet zul je slim moeten nadenken. Waarom zou je het wiel opnieuw moeten uitvinden. Er
 zijn genoeg technieken/mogelijkheden te vinden die nog steeds perfect werken, om veel geld te verdienen. Dus ga niet te moeilijk denken over hele eenvoudige zaken. Dat kan je brein ook niet aan….

4. Het gouden ei ergens ander vinden
je kunt het zo gek niet bedenken, maar je kunt jezelf tegenwoordig voor alles laten inschrijven. Ebooks, gratis video trainingen, zogenaamde gratis lidmaatschap sites, enz enz. Het probleem is, dat jijzelf niet een steek verder komt hiermee. Ze beloven jou waardevolle informatie te sturen elke keer, maar het komt er gewoon op neer, dat zij iets willen verkopen aan je, meer niet. Houd daar mee op, en ga zelf aan de slag!

5. Jij zet geen doelen

Als er geen doel is, is er ook geen behoefte. Voor alle domkoppen onder ons, we praten hier niet over een voetbal doel, maar over doelen die je niet kunt halen. Nou ja, bijna dan. Zet een doel en leef daarnaar. Hang het op boven je bed, en vergeet het NOOIT!

6. Doorzettingsvermogen
Je zult ergens aan moeten beginnen om geld te verdienen. En er zal een moment komen dat het ‘wat’ minder gaat. Dan moet je wel bij je oorspronkelijke plan blijven. Geef echt nooit op. Never nooit niet.

7. Je leest deze lijst door
In plaats van om deze lijst door te lezen, is het beter om zelf actie te ondernemen. Natuurlijk is het super informatie weer die ik hier gratis weggeef, maar je zult toch echt zelf actie moeten ondernemen. En dat is eigenlijk de essentie van deze lijst.

PS : Misschien een punt 8, maar houd a.u.b. op social media netwerken rond te lopen. Een week lang geen facebook/hyves/twitter doet wonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *