3 manieren om geld te besparen

Krap bij kas of niet, geld besparen is altijd handig. Misschien heb jij een doel waar je naartoe wilt werken, zoals een luxe vakantie naar een ver land. Je hebt wel een vast inkomen, maar weet niet zeker of je dan wel genoeg overhoudt. Deze blog geeft jou 3 manieren hoe jij gemakkelijk geld kan besparen. Lees dus snel verder!

Stel een vast maandbedrag in

Het is verleidelijk om je geld snel uit te geven, op het moment dat jij je loon hebt ontvangen. Je kan dit voorkomen door met jezelf een maandbedrag af te spreken. Zorg ervoor dat jij niet te streng voor jezelf bent tijdens het bedenken van dit bedrag, want je moet er wel van kunnen rondkomen. Van dit bedrag moet jij je maandelijkse kosten betalen, zoals voedsel en de huur of hypotheek. Je kan ervoor kiezen om nog een klein beetje bij op het bedrag te gooien, zodat je bijvoorbeeld wel kleding kan kopen wanneer je dit wil. De rest van jouw loon zet je op een spaarrekening, waar je de rest van de maand van af blijft.

Ga naar de markt

Jouw maandelijkse voedselkosten liggen erg hoog. Dat is niet heel gek, want de prijzen van een supermarkt zijn nou eenmaal niet laag. Je kan hierop besparen door zo veel mogelijk op de markt te kopen. Het is vrijwel over mogelijk om naar een markt te gaan, dus waarom zou je dit niet doen? Waarschijnlijk is het niet mogelijk om voor een hele week aan eten te kopen op de markt, maar je kan er wel flink wat mee besparen, door de dingen die je op de markt kan halen, daar ook daadwerkelijk te halen.

Lease een auto

Een auto leasen biedt veel voordelen ten opzichte van jouw koopauto. De prijs van een leaseauto ligt al veel lager dan die van een normale auto, maar je bespaart met een leaseauto ook op het gebied van motorrijtuigbelasting en eventuele schade. Leasemaatschappijen hebben namelijk een breed netwerk, en kunnen daardoor veel lagere tarieven vragen bij de meeste automonteurs. Wil jij een auto leasen? Neem dan eens een kijkje op autolease.nl. Hier vind jij de beste leasedeals, voor elke soort auto. De perfecte leaseauto voor jou zit er gegarandeerd tussen!