Verdien geld vanuit huis als (anoniem) webcammodel

Ben je opzoek naar een manier om veel geld te verdienen en ben je ouder dan 18 jaar? Dan is webcammodel worden iets voor jou. Als cam model kun je (ook op een anonieme manier) duizenden euro’s per maand verdienen. De bestbetaalde webcammers in Nederland verdienen €5000,- tot €8.000,- per maand.

Het draait om het entertainen van betaldende bezoekers. Je krijgt betaald voor:

  • Het versturen van (erotische) berichten
  • Webcammen (alleen betalende bezoekers kunnen jou zien)
  • Bellen en / of e-mailen

Wat kun je als webcam model verdienen?

Benieuwd naar concrete cijfers over de mogelijke verdiensten als cam model? Het schema hieronder maakt het in één oogopslag duidelijk.

Verdiensten van een webcam model

Per betalende bezoeker ontvang je 18 eurocent per minuut. Het is heel gewoon dat er meerdere betalende bezoekers tegelijkertijd in jouw chatbox zitten. De bezoekers kunnen jou namelijk alleen tegen betaling live zien. Heb je 10 bezoekers in jouw chatbox, dan verdien je dus €108,- per uur.

Wat zijn de voordelen?

  • Een eigen chatbox is gratis, je hebt alleen een webcam nodig
  • Alleen bezoekers die jou betalen krijgen jou live te zien
  • Zelf bepalen waar, wanneer en hoe lang je werkt
  • Anoniem werken is mogelijk (bijv. met gezichtsbedekking)
  • De uitbetaling vindt iedere 10 dagen plaats

Als webcammodel kun je vrijheid combineren met de mogelijkheid om heel veel geld te verdienen. De benodigde investering is laag. Het enige dat je nodig hebt is een computer met internetverbinding en webcam. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, hoe lang en op welke plek je dat doet. Alleen bezoekers die daadwerkelijk betalen krijgen live beelden van jou te zien. Anoniem werken is mogelijk, dit kun je doen door een masker of andere gezichtsbedekkende kleding te dragen.

Hoe kan ik starten als cam model?

Starten als webcammodel kan heel eenvoudig door je aan te melden bij het grootste webcamplatform van Nederland, IsLive genaamd. IsLive neemt jou al het werk uit handen. Zij zorgen voor de benodigde software, jouw eigen chatbox, de betalingen en voor een grote stroom aan bezoekers. Het is vervolgens aan jou de taak om deze bezoekers in jouw chatbox te krijgen. Hoe langer en hoe meer mensen bij jou in de chatbox zitten, des te meer je zult verdienen.

Aanmelden bij IsLive is gratis, minimumleeftijd is 18 jaar. Aanmelden kan via het onderstaande inschrijfformulier:

 

Veelgestelde vragen over werken als webcammodel

Moet ik naakt achter de webcam zitten?

Nee, dit is zeker niet verplicht. Je bepaalt zelf hoe je achter de webcam gaat zitten. Het is jouw eigen chatbox en daar gelden jouw regels. IsLive zal jou nooit verplichten om uit de kleren te gaan.

Zijn er eisen op het gebied van uiterlijk?

Nee, die zijn er niet. Iedereen mag plaatsnemen achter de webcam. Je hoeft dus niet per se blond en slank te zijn. De betalende bezoekers hebben verschillende voorkeuren en zijn heus niet allemaal opzoek naar een fotomodel met maatje 36. Velen vinden chatten met een vrouw die de buurvrouw zou kunnen zijn juist het leukste.

Is het echt helemaal gratis?

Ja, een eigen chatbox bij Islive is gratis en blijft gratis. Heb je een betalende bezoeker, dan houdt IsLive een klein deel van dit bedrag in om het platform te onderhouden en marketingcampagnes te kunnen houden. De aanmelding is volledig gratis en je hoeft ook nooit maandelijkse kosten te betalen.

Hoe vaak betaalt IsLive uit?

Woon je in Nederland of België dan krijg je 3x per maand uitbetaald. Er zijn 3 periodes per maand die elk 10 dagen duren. De enige voorwaarde is dat je in een periode €150,- of meer hebt verdiend. Heb je dat bedrag niet gehaald? Dan schuift het tegoed door naar de volgende periode. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je verdiensten kwijtraakt.

Kan ik ook anomiem als webcammodel werken?

Ja, dat kan. Het is toegestaan om met gezichtsbedekkende kleding achter de webcam plaats te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om je gezicht niet te laten zien. Ook kun je aangeven in welke gebieden jouw chatbox niet vertoond mag worden. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen woonplaats uitsluiten om te voorkomen dat bekenden jou op de website tegenkomen.

Geld verdienen als webcammodel combineert de mogelijkheid om veel geld te verdienen met vrijheid. Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je werkt. Pak je het serieus aan, dan kun je een royaal inkomen tot wel 8000 euro per maand verdienen. Wil je het proberen? Een eigen chatbox bij IsLive is volledig gratis. Bevalt het niet, dan log je simpelweg niet meer in.