Unibet voetbal gokken – match combos

Voor de mensen zich bezighouden met Unibet voetbal gokken is het misschien wel het best bewaarde geheim ooit: de match combos. Sommige spelers zien deze extra optie direct, terwijl anderen er pas na maanden achter komen. De match combos bestaan al enige tijd, maar worden nog te vaak over het hoofd gezien, en dat is jammer getuige de leuke combinaties en hoge quoteringen die je hier vindt. Wat zijn match combos bij Unibet en waarom moet jij deze eens proberen?

Meer halen uit Unibet voetbal gokken

Unibet is één van de meest bekende bookmakers van dit moment, zeker als het gaat over op voetbal gokken. Toch valt er nog genoeg uit te vinden bij Unibet, zoals de match combos. Normaliter mocht men nooit een combinatie van twee weddenschappen op één wedstrijd afsluiten, maar dat is nu dus veranderd. De match combos zijn een combinatie van twee of zelfs drie weddenschappen binnen dezelfde wedstrijd, waarmee je de quotering flink kunt boosten. Twee losse weddenschappen zouden voor jou vermoedelijk een te lage quotering opleveren, maar deze match combos zorgen voor precies de juiste incentive om tóch geld in te zetten. De quoteringen kunnen eenvoudig ruim over de 3.00 heengaan, en dat levert je in potentie veel geld op.

Voorbeelden van match combos 

Match combos vind je vooral bij de grotere wedstrijden, zoals affiches in de Champions League of Europa League, dan wel de grote landelijke competities. Het zijn speciale wedstrijden waar een hoger volume aan weddenschappen op worden afgesloten. Voorbeelden van match combos zijn bijvoorbeeld ‘Team A to win – Over 4,5 goals’ of ‘Team A to win – Team A to have most corners – Team B to have most cards’. Deze weddenschappen herbergen iets meer risico, maar je wordt derhalve ook beloond met een veel betere quotering. De moeite waard om eens te proberen binnen Unibet voetbal gokken.