offline te adverteren blijft belangrijk

Adverteren gebeurt in dit digitale tijdperk voornamelijk online. Toch blijft het belangrijk om naast je online activiteiten ook offline te adverteren. Offline Advertenties kunnen namelijk niet worden weggeklikt of geblokkeerd worden door een adblocker. Je loopt er vaak gewoon langs of kijkt ernaar als je op de trein staat te wachten. Adverteren met drukwerk versterkt jouw online activiteiten. Een aantal voorbeelden van effectief drukwerk vind je in dit artikel.

Raamborden als reclamebord

Een raambord ken de hoogstwaarschijnlijk van de te koop of verkocht borden die door makelaars worden gebruikt. Maar wist je dat ze ook heel effectief zijn als reclamebord? Ze zijn relatief voordelig. Daarnaast bevestig je ze eenvoudig aan het raam met dubbelzijdig tape of zuignappen. Indien je het bord graag wil hergebruiken dan kun je het best zuignappen gebruiken. Voor de goedkoopste optie kies je voor dubbelzijdig tape.

Raamborden drukken kan met keuze uit diverse opties. Zo kun je bijvoorbeeld bij Drukbedrijf.nl kiezen uit een standaard, contour gesneden of raambord met twister. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende staande en liggende formaten. Een raambord met twister heeft een opvallend draaiend element in het midden. Hierbij kun je kiezen uit de vorm van een huis, cirkel of ruit. Als je voor dit type kiest, weet je dus zeker dat je opvalt!

Een raambord wordt gemaakt van kanaalplaat. Dit geribbelde materiaal maakt het materiaal geschikt voor regen. Daarnaast kun je het bord aan het raam laten hangen tot en met windkracht zes.

Notitieblok met logo of ander relatiegeschenk weggeven

Heb jij een SEO of online marketing bedrijf en werk je vaak in opdracht voor klanten? Geef dan eens een notitieblok met logo of ander relatiegeschenk weg aan klanten. Zo ben je herkenbaar en is de kans groter dat je (vaker) wordt gevraagd door klanten. Het voordeel aan een notitieblog weggeven is dat je iets cadeau doet dat iemand ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Andere voorbeelden van relatiegeschenken die jouw opdrachtgevers van pas kunnen komen zijn bijvoorbeeld webcamcovers, pennen of kalenders.

Gevel bekleden met drukwerk

 Bovenstaand drukwerk zijn slechts enkele voorbeelden van offline marketing met behulp van drukwerk. Je kunt ook veel doen met presentatiemiddelen, zoals spandoeken, raamstickers of vlaggen. Je kunt hiervoor je gevel nuttig inzetten. Met behulp van deze middelen laat je zien waar je gevestigd bent en creëer je naamsbekendheid.

Door een combinatie van online advertenties en drukwerk versterk je het geheel. Hierdoor word je vaker gezien en verdien je uiteindelijk meer geld.