Een goede WordPress specialist inhuren

Waarom kiezen voor een WordPress specialist?

WordPress is een content managing system. Dit betekent dat de content van een website eenvoudig is te bewerken door dit systeem. Ontzettend veel websites zijn gebouwd door middel van WordPress. Je kan hiermee snel en eenvoudig een mooie website in elkaar zetten. Toch vergt het bouwen van zo een website wel enige kennis. Door een WordPress specialist in te schakelen weet je zeker dat jouw website optimaal in elkaar gezet wordt. Zo is de kans stukken kleiner dat jouw website gehackt wordt en weet je zeker dat alle functies goed werken.

Zo een 30% van alle websites draait op WordPress en dit worden er steeds meer. WordPress is zo ontzettend geliefd doordat alles eenvoudig aan te passen is. Maar daarnaast heb je ook keuze uit veel verschillende plugins met WordPress. Plugins zijn modificaties die door andere gebruikers gemaakt zijn. Hierdoor is het eenvoudig om een bepaald systeem in de website te plaatsen. Zo heb je bijvoorbeeld plugins waarmee de website eenvoudig omgezet kan worden in een webshop. Je kan ook het plaatsen van plugins het beste overlaten aan de WordPress specialist. De verkeerde en teveel plugins gaan ten koste van de veiligheid van je website.

De juiste WordPress specialist vinden

Een erg goede WordPress specialist kan je vinden bij In Your Face Media. IYFM is een bedrijf dat zich bezig houdt met online marketing. In Your Face Media heeft al veel goede resultaten behaald voor verschillende bedrijven. Ze weten hier als de beste hoe ze een mooie website in elkaar zetten met behulp van WordPress. Bij het designen van de website letten ze er goed op dat alles aan jouw eisen voldoet. Ze vinden het belangrijk dat de website de doelgroep ook echt aanspreekt. Bij IYFM zijn ze in staat om jouw huisstijl helemaal te creƫren. Dit doen ze helemaal met het oog op de doelgroep.

Niet alleen kan de WordPress specialist van IYFM een mooie website voor je bedrijf maken, maar ook weten ze hoe deze website goed bezocht kan worden. IYFM is namelijk een marketing bureau en een goede marketing is dan ook een dienst die ze aanbieden. Dit doen ze onder andere door zoekoptimalisatie technieken te gebruiken. Zo komt je website hoger te staan in grote en belangrijke websites als Google. Als je een toppositie in Google hebt zal dit betekenen dat je veel meer bezoekers krijgt op je website.

In Your Face Media

In Your Face Media is dus een goed bedrijf voor als jij een WordPress website wilt laten maken. Het bedrijf zelf is gevestigd in Den Haag. De communicatie met IYFM is laagdrempelig waardoor het eenvoudig wordt om je wensen door te geven. Er wordt hier echt rekening gehouden met de wensen van de klant, dit maakt IYFM een fantastisch bedrijf. Op de website van het bedrijf staan een aantal namen van bedrijven die ze geholpen hebben. Bij deze voorbeelden kan je goed zien wat voor goede resultaten ze boeken bij In Your Face Media.